Thirrje për aplikim për Erasmus+
9 Nëntor, 2015 MË SHUMË
Konkurs për ndarje të bursave për studentët e Universiteteve publike për vitin akademik 2015-2016
6 Nëntor, 2015 MË SHUMË
NJOFTIM – Paraqitja e provimeve – afati i Nëntorit 2015
28 Tetor, 2015 MË SHUMË
Njoftim për studentët qe dëshirojnë të bëjnë transferim në UKZ
7 Tetor, 2015 MË SHUMË
Njoftim
5 Tetor, 2015 MË SHUMË
Njoftim
30 Shtator, 2015 MË SHUMË
Njoftohen studentët se është bërë rihapja e Afatit te Shtatorit
7 Shtator, 2015 MË SHUMË
Njoftim – Paraqitja e provimeve afati i Shtatorit 2015
25 Gusht, 2015 MË SHUMË
Njoftim
19 Qershor, 2015 MË SHUMË
Njoftim
4 Qershor, 2015 MË SHUMË
Njoftim-Votimet për Senat nga stafi akademik-asistentët
4 Qershor, 2015 MË SHUMË
Bursat për studentët nga Kosova në Universitetin e Sheffield-it ,Kroaci dhe Taiwan 2015-2016
4 Qershor, 2015 MË SHUMË