Drejtues të UKZ-së Diskutuan Strategjitë për Ndërmarrësi dhe Inovacion në kuadër të GreenWB
17 Maj, 2024 MË SHUMË
UKZ pjesë e takimit të radhës në kuadër të projektit Erasmus+ STAND
17 Maj, 2024 MË SHUMË
Shqyrtohen mundësitë e bashkëpunimit ndërmjet UKZ dhe TIKA-së
17 Maj, 2024 MË SHUMË
Në UKZ drejtues të RTK-së kanë prezantuar raportin e punës për vitin 2023
17 Maj, 2024 MË SHUMË
UKZ prezantohet në Staff Week në Universitetin “Angel Kanchev” Ruse në Bullgari dhe ndërton lidhje ndërkombëtare
17 Maj, 2024 MË SHUMË
Profesori Selim Daku pjesë e mobilitetit të ICM
17 Maj, 2024 MË SHUMË