Studentët e UKZ-së do të punojnë në digjitalizimin e sistemit të Stacionit të Autobusëve në Gjilan
1 Dhjetor, 2023 MË SHUMË
Rektori Dërmaku ka marrë pjesë në promovimin e librit “Enciklopedia Imagjinare-Postroman” e ish-rektorit Kosumi
1 Dhjetor, 2023 MË SHUMË
Prof. Ass. Dr. Lindita Nebiu Hyseni është ftuar Reviewer në Springer
29 Nëntor, 2023 MË SHUMË
Urimi i Rektorit Dërmaku për Festën e 28 Nëntorit!
27 Nëntor, 2023 MË SHUMË
UKZ dhe “Albimi LTD” nënshkruajnë marrëveshje bashkëpunimi
27 Nëntor, 2023 MË SHUMË
Prezantohet drafti i Planit Strategjik të UKZ-së për periudhën 2023 – 2028
24 Nëntor, 2023 MË SHUMË
Bordi Këshillëdhënës Industrial në Universitetin Publik “Kadri Zeka” ka zgjedhur kryetarin e ri
23 Nëntor, 2023 MË SHUMË
Rektori Dërmaku ka takuar profesorët misionarë të arsimit gjilanas
22 Nëntor, 2023 MË SHUMË
Rektori i UKZ-së priti takim kryetarin e AAK-së dega në Gjilan
22 Nëntor, 2023 MË SHUMË
Ftesë për turne në basketboll 3×3 për nder të Festës së Flamurit
21 Nëntor, 2023 MË SHUMË
Rektori i UKZ-së Artan Dërmaku priti në takim kryetarin e Shoqatës së Miqësisë Kosovë-Austri Arsim Vranovci
20 Nëntor, 2023 MË SHUMË
Hapja e një kapitulli të ri të bashkëpunimit universitar – takim inspirues mes Rektorit Dërmaku dhe Eurodeputetit Mandl
20 Nëntor, 2023 MË SHUMË