Takimi i Eksperteve Ndërkombëtar për Ri/Akreditim të programeve të Fakultetit të Edukimit
30 Prill, 2024 MË SHUMË
STAFI DHE STUDENTËT E FAKULTETIT TË SHKENCAVE KOMPJUTERIKE NDEROHEN ME ÇMIME NË “TAKIMIN E MADH TË PRISHTINËS 2024”
30 Prill, 2024 MË SHUMË
Menaxhmenti i UKZ-së po merr pjesë në 50 vjetorin e themelimit të Universitetit të Malit të Zi
30 Prill, 2024 MË SHUMË
Njoftim-Ditë pushimi
30 Prill, 2024 MË SHUMË