Shfleto, kemi akoma për ju!

Lajmet

28 Maj, 2024

Vizita e ekspertëve ndërkombëtar për Ri/Akreditimin e programeve në Fakultetin Ekonomik


Më shumë

Rektori i UKZ-së Prof. Asoc. Dr. Artan Dërmaku pret në takim Feime Zeka Salihu motrën e heroit Kadri Zeka

28 Maj, 2024 Më shumë

Njoftim për regjistrimin e semestrit veror dhe të lëndëve për nivelin bachelor dhe master për vitin akademik 2023/2024

28 Maj, 2024 Më shumë

Afati i paraqitjes së provimeve në Universitetin Publik “Kadri Zeka” – niveli bachelor dhe master – Afati i Qershorit 2023/2024

28 Maj, 2024 Më shumë

Dokumentet e Rëndësishme

Statuti i Universitetit “Kadri Zeka” në Gjilan
2 Shkurt, 2022 Më shumë
STATUTI I PËRKOHSHËM I UNIVERSITETIT ”KADRI ZEKA” NË GJILAN
12 Janar, 2021 Më shumë
Plani Strategjik 2023-2028
12 Janar, 2021 Më shumë

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Nihil odit magnam minima, soluta doloribus reiciendis molestiae placeat unde eos molestias. Quisquam aperiam, pariatur. Tempora, placeat ratione porro voluptate odit minima.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Nihil odit magnam minima, soluta doloribus reiciendis molestiae placeat unde eos molestias. Quisquam aperiam, pariatur. Tempora, placeat ratione porro voluptate odit minima.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Nihil odit magnam minima, soluta doloribus reiciendis molestiae placeat unde eos molestias. Quisquam aperiam, pariatur. Tempora, placeat ratione porro voluptate odit minima.

Njoftime

Thirrja per publikime shkencore 02.12.2022
8 Shkurt, 2023 Më shumë
Lajmërim për Aplikim në Raundin e 12-të, të Skemës Young Cell, Programi i BE-së për bursa post-diplomike 2018-2019
9 Nëntor, 2018 Më shumë

Konkurset

Kalendari Akademik

2 Prill, 2019

Kalendari Akademik 2018 – 2019
SHKAKRO FORMATIN PDF