Njoftim për regjistrimin e lëndëve të semestrit veror në nivelin bachelor dhe master për vitin akademik 2023/2024
28 Shkurt, 2024 MË SHUMË
Prorektori Dukagjin Leka ka pritur në takim Katarzyna Adamiak nga University Justice në Poloni
22 Shkurt, 2024 MË SHUMË
Universiteti Publik “Kadri Zeka” do të bashkëpunoj me Odën e Ndërmjetësuesve të Kosovës
22 Shkurt, 2024 MË SHUMË
Afati i paraqitjes së provimeve në Fakultetin e Edukimit, niveli master – Afati i Janarit 2023/2024
22 Shkurt, 2024 MË SHUMË
Studentët të UKZ-së filluan mësimin praktik për zhvillimin profesional në edukim
22 Shkurt, 2024 MË SHUMË
Komisioni Parlamentar për Arsim zgjedh Universitetin Publik “Kadri Zeka” si destinacionin e parë për vizitë në Institucionet e Arsimit të Lartë në Kosovë
21 Shkurt, 2024 MË SHUMË
Paraqitja e provimit të diplomës, niveli bachelor – Afati i Janarit 2023/2024
20 Shkurt, 2024 MË SHUMË
Njoftim për regjistrimin e semestrit veror të vitit akademik 2023/2024
16 Shkurt, 2024 MË SHUMË
Urimi i Rektorit Artan Dërmaku për 16-vjetorin e Pavarësisë së Kosovës
16 Shkurt, 2024 MË SHUMË
Njoftim për studentët e interesuar për transferim nga Universitetet tjera në Fakultetet e Universitetit Publik “Kadri Zeka”
13 Shkurt, 2024 MË SHUMË
Rektori Dërmaku priti në takim Ambasadorin Çobaj
9 Shkurt, 2024 MË SHUMË
U mbajtën takimet me ekspertët ndërkombëtarë për riakreditim institucional të UKZ-së
8 Shkurt, 2024 MË SHUMË