Studentët e UKZ-së do të përfitojnë nga mundësitë e praktikës në administratën e Komunë së Gjilanit
11 Prill, 2024 MË SHUMË
Ftesë për Panairin e Edukimit dhe të Punës 2024
11 Prill, 2024 MË SHUMË