Universiteti ‘’Kadri Zeka’’ ka mbajtur Ceremoninë e Diplomimit të Studentëve
5 Nëntor, 2019 MË SHUMË
Njoftim për fotografim për ID kartelë për studentët e nivelit Master te pranuar në vitin akademik 2019/2020
5 Nëntor, 2019 MË SHUMË
Rezultatet Preliminare të provimit pranues në Programin master Qeverisja Lokale dhe Shoqëria Demokratike në Universitetin Publik “Kadri Zeka” në vitin akademik 2019/2020
5 Nëntor, 2019 MË SHUMË