Konkurs për Sekretar të Përgjithshëm të Universitetit
16 Maj, 2024 MË SHUMË
Maturantët nga Novobërda u njoftuan me programet studimore të FSHK-së dhe FE në UKZ
16 Maj, 2024 MË SHUMË
Menaxhmenti i UKZ-së prezanton hapat drejt një institucioni inovativ në workshopin e projektit Erasmus+ GreenWB në Shkup
16 Maj, 2024 MË SHUMË