Ftesë për Konferencë Ndërkombëtare Online mbi Ekonominë dhe Shkencat Sociale (E&SS 2021b)
27 Gusht, 2021 MË SHUMË
Ftesë për Konferencë Ndërkombëtare nga IEREK dhe AUTH
27 Gusht, 2021 MË SHUMË