Ftesë nga ambasadat franceze dhe gjermane – Konferencë në Universitetin e Prishtinës të mërkurën më 14 nëntor
9 Nëntor, 2018 MË SHUMË
Lajmërim për Aplikim në Raundin e 12-të, të Skemës Young Cell, Programi i BE-së për bursa post-diplomike 2018-2019
9 Nëntor, 2018 MË SHUMË