Në Universitetin “Kadri Zeka” po qëndron për një vizite pune profesoresha Dr. Welling Hall nga Great Lakes College Association
12 Shtator, 2014 MË SHUMË
Nënshkruhet marrëveshje bashkëpunimi mes Universitetit “Kadri Zeka” dhe OVL së UÇK dhe SHFD së UÇK
12 Shtator, 2014 MË SHUMË