Përfaqësues të Universitetit “Kadri Zeka” pjesëmarrës të takimit të dytë planifikues dhe monitorues të projektit Euforia
12 Shtator, 2017 MË SHUMË
Studentët e Universitetit të Cyrihut vizitojnë Universitetin “Kadri Zeka”
12 Shtator, 2017 MË SHUMË