Zgjatet afati për paraqitjen e provimeve– Afati i Janarit 2018/2019 – Master: E-qeverisja
20 Mars, 2019 MË SHUMË
Orari i mbrojtjes se temave tek Mentori Prof. Refik Kryeziu
20 Mars, 2019 MË SHUMË
Universiteti “Kadri Zeka” dhe Universiteti i Tetovës vazhdojnë bashkëpunimin e shkëlqyer
20 Mars, 2019 MË SHUMË