Rektori Bajram Kosumi takoi përfaqësuesit studentor të Universitetit “Kadri Zeka”
4 Shkurt, 2016 MË SHUMË
Këshilli Drejtues i Universitetit “Kadri Zeka” në Gjilan i është drejtuar me një kërkesë Ministrisë së Arsimit Shkencës dhe e Teknologjisë, respektivisht Ministrit Arsim Bajrami, ku ka kërkuar nga ai shtimin e mjeteve për ndarjen e bursave universitare.
4 Shkurt, 2016 MË SHUMË