Paraqitja e provimit të diplomës, niveli bachelor – Afati i Janarit 2022/2023
16 Janar, 2023 MË SHUMË
Njoftim për regjistrimin e lëndëve dhe regjistrimin e semestrit dimëror në nivelin bachelor dhe master për vitin akademik 2022/2023
16 Janar, 2023 MË SHUMË