Njoftim për regjistrimin e lëndëve dhe regjistrimin e semestrit dimëror në nivelin bachelor dhe master për vitin akademik 2022/2023

16 Janar, 2023

Njoftohen studentët e Universitetit Publik “Kadri Zeka”, niveli i studimit Bachelor dhe Master se afati për regjistrimin e lëndëve dhe regjistrimin e semestrit dimëror, për vitin akademik 2022/2023 do të jetë i hapur nga data 16.01.2023 deri më datë 19.01.2023.

Suksese të gjithë studentëve!