Njoftim – Tërheqja e ID Kartelave për Vitin Akademik 2020-2021
7 Dhjetor, 2020 MË SHUMË
Thirrje për regjistrimin e studentëve dhe profesorëve për pjesmarrje në projektin ENEMLOS
7 Dhjetor, 2020 MË SHUMË
Ftesë për ligjëratë me Universitetin e ZUG të Zvicrrës
7 Dhjetor, 2020 MË SHUMË