Njoftim nga lënda: E drejtë biznesore
5 Nëntor, 2018 MË SHUMË
Konkurs per lirim nga pagesa e semestrit per studentet e nivelit bachelor dhe master te Universitetit “Kadri Zeka” ne Gjilan per vitin akademik 2018-2019
5 Nëntor, 2018 MË SHUMË
Njoftim per mbajtjen e ushtrimeve nga lenda: Informatikë te Hysnije Murtezi
5 Nëntor, 2018 MË SHUMË
Universiteti “Kadri Zeka” hap konkursin e dytë plotësues për studime MASTER
5 Nëntor, 2018 MË SHUMË