Njoftim nga lënda: E drejtë biznesore

5 Nëntor, 2018
Njoftohen studentet e vitit te pare te  F.Ekonomik-Departamenti:Bankë Financa dhe Kontabilitet,të cilet i degjojne ligjeratat në lenden:E drejte biznesore,se ligjeratat e parapara qe te mbahen te merkuren,ne ora 12.13.30,te njejtat mbahen po ate dite ne ora:13.30.15. Ky ndryshim orari ka te beje vetem per ket jave.
Falemnderit per mirekuptimin.
 Prof.Asoc.Dr.Fejzulla Berisha