Konferenca e Rektorëve të Universiteteve Publike të Kosovës organizon konferencën “Universiteti, Politika dhe Vlerat e Arsimit të Lartë”
10 Shkurt, 2020 MË SHUMË
Thirrje për punë praktike për studentë në BIRN dhe AGK / Internship Vacancy at BIRN and AJK
10 Shkurt, 2020 MË SHUMË