Konstituohet Këshilli i Fakultetit Ekonomik në Universitetin “Kadri Zeka”
22 Maj, 2019 MË SHUMË
UKZ dhe Caritasit Zviceran së shpejti me projekt të përbashkët
22 Maj, 2019 MË SHUMË