Njoftim për fotografim për ID kartelë për studentët e nivelit Master të pranuar në vitin akademik 2021/2022
5 Nëntor, 2021 MË SHUMË
Rezultatet Përfundimtare të provimit pranues, Afati i dytë plotësues në Universitetin Publik “Kadri Zeka” në nivelin Master për vitin akademik 2021/2022
5 Nëntor, 2021 MË SHUMË
Afati i paraqitjes së provimeve në nivelin bachelor dhe master – Afati i Nëntorit 2020/2021
5 Nëntor, 2021 MË SHUMË
Përfaqësues të UKZ marrin pjesë në takimin e radhës të rrjetit LECU mbajtur në Cyrih të Zvicrës
5 Nëntor, 2021 MË SHUMË
Vendimi i Senatit për organizimin e procesit mësimor në vitin akademik 2021/2022, si dhe Vendimi për lejimin e afatit të nëntorit
5 Nëntor, 2021 MË SHUMË
Quality System Mangement a Focus of the Capacity Building Program within QATEK Project
5 Nëntor, 2021 MË SHUMË