Raporti i komisionit të ankesave për regjistrimin e studentëve të rinj në vitin akademik 2022/23 në Fakultetin e Shkencave Kompjuterike
28 Korrik, 2022 MË SHUMË
UKZ pjesë e panairit dhe festivali mbarëkombëtar e JONA
28 Korrik, 2022 MË SHUMË