U mbajt debati “Roli dhe rëndësia e UKZ-së në shoqëri” në 10-vjetorin e themelimit
8 Mars, 2023 MË SHUMË
Koncert i kabinetit të muzikës për 10 – vjetorin e UKZ -së
8 Mars, 2023 MË SHUMË
Prezantimi i projekteve më të mira në FSHK në konkursin për 10-vjetorin e UKZ-së
8 Mars, 2023 MË SHUMË
Urimi i Rektorit Bajram Kosumi për Festën e 8 Marsit -Ditës së Gruas
8 Mars, 2023 MË SHUMË