Rikujtim: Ftesë për pjesëmarrje në seminarin “Transformimi i Universiteteve nëpërmjet digjitalizimit dhe aplikimit të metodave të duhura”, 28 Maj 2018
25 Maj, 2018 MË SHUMË
Njoftim nga Prof. Gëzim Tosuni
25 Maj, 2018 MË SHUMË