Janë mbajtur provimet pranues për studimet master në UKZ
13 Tetor, 2018 MË SHUMË
Rezultatet Preliminare të provimit pranues në Programin master Qeverisja Lokale dhe Shoqëria Demokratike në Universitetin “Kadri Zeka”- Afati i parë
13 Tetor, 2018 MË SHUMË