Njoftim – Paraqitja e provimeve – Afati i Shtatorit 2017
29 Gusht, 2017 MË SHUMË
Universiteti “Kadri Zeka” shkëmben profesorë me universitetet Evropiane
29 Gusht, 2017 MË SHUMË
Kryetari i dhomës së lartë të Parlamentit të Gjenevës qëndroi ne Universitetin “Kadri Zeka”
29 Gusht, 2017 MË SHUMË
Informatë për bursa nga Qeveria Zvicerane për studime të doktoratës dhe postdoktoratës
29 Gusht, 2017 MË SHUMË