Fakulteti Juridik i UKZ-së pjesë e Kongresit Ndërkombëtar të Shkencave Humane, Sociale dhe Arteve mbajtur në UT
21 Nëntor, 2022 MË SHUMË
Thirrje për studentët për Programin Global të Shkëmbimit universitar 2023/24 (Global UGRAD)
21 Nëntor, 2022 MË SHUMË