Njoftim nga lënda: Analiza e të dhënave dhe hulumtimi në biznes
21 Qershor, 2019 MË SHUMË
Njoftim/Më 30 qershor 2019 në UKZ organizohen testet ndërkombëtare të gjuhës angleze: Toefl ITP® dhe Toeic® L&R
21 Qershor, 2019 MË SHUMË