Njoftim/Më 30 qershor 2019 në UKZ organizohen testet ndërkombëtare të gjuhës angleze: Toefl ITP® dhe Toeic® L&R

21 Qershor, 2019

Universiteti “Kadri Zeka”, në bashkëpunim me S.T.A dhe MASHT, njofton të gjithë studentët se me datën 30 Qershor 2019, ora 10:00, zhvillohen testet ndërkombëtare të gjuhës angleze: Toefl ITP® dhe Toeic® L&R.

Këto teste zhvillohen në çdo muaj në Univesritetin “Kadri Zeka”, Salla A 02.

Testet janë të miratura në MASHT për të gjithë ata që do të aplikojnë për studimet Master dhe Doktoraturë.

Aplikimmet bëhen vetëm online në: https://sta-edu.com/registration/

Testet janë në formatin Paper Based (vetëm me alternativa) dhe zgjasin 2
orë.
Rezultatet publikohen mbrenda 7 ditëve të punës dhe mund t’i terhiqni tek znj. Luljete Berisha në rektoratin e UKZ-së.
Për më tepër kontaktoni në: E-mail: [email protected] Web: https://sta-edu.com/

Njoftim Gjilan