Rezultatet preliminare per zgjedhjet studentore 2019
3 Maj, 2019 MË SHUMË
Interesim për UKZ-në në Panairin Virtual të Karrierës
3 Maj, 2019 MË SHUMË
Njoftim nga lendet:Konsumi dhe e Drejta e Konsumatoreve, Analiza Ekonomike e se Drejtes,  Konkurenca dhe e Drejta e Konkurrences – Prof Shkumbin Misini
3 Maj, 2019 MË SHUMË