QATEK project started the implementation of academic staff capacity building program
23 Nëntor, 2022 MË SHUMË
Universiteti Publik “Kadri Zeka” në Gjilan pjesë e Panairit Nacional të Punës, Karrierës dhe Ndërmarrësisë 2022
23 Nëntor, 2022 MË SHUMË