Konkursi për studime master në Universitetin “Kadri Zeka” vazhdon të jetë i hapur deri të premten më datë 20.10.2017
18 Shtator, 2017 MË SHUMË
UKZ dhe prodhuesit e verërave të Kosovës fitojnë dy vende në garë ndërkombëtare
18 Shtator, 2017 MË SHUMË