Rektori Kosumi shpreh ngushëllime për viktimat nga tërmeti në Shqipëri
26 Nëntor, 2019 MË SHUMË
Rektori i UKZ-së ka pritur në takim drejtues të OVL-së së UÇK dhe SHFD së UÇK në Gjilan
26 Nëntor, 2019 MË SHUMË
UKZ KA SHËNUAR FESTAT E NËNTORIT
26 Nëntor, 2019 MË SHUMË
Fjalimi i Rektorit Prof. Asoc. Dr. Bajram Kosumi në manifestimin e Universitetit “Kadri Zeka” në Gjilan për festën e 28 Nëntorit
26 Nëntor, 2019 MË SHUMË
Takim lamtumirës mes Komandantit të KFOR-it për jug-lindje dhe Rektorit të UKZ-së
26 Nëntor, 2019 MË SHUMË