Zgjatet afati i paraqitjes së provimeve në nivelin bachelor dhe master – Afati i Qershorit 2022/2023
6 Qershor, 2023 MË SHUMË
Mbahet punëtoria rreth fazës përmbyllëse për projektin QUADIC
6 Qershor, 2023 MË SHUMË
Zgjatet afati për paraqitje të provimeve
6 Qershor, 2023 MË SHUMË