Punëtoria mbi menaxhimin dhe udhëheqjen e praktikave të cilësisë në Projektin QATEK u mbajt në Romë
18 Maj, 2023 MË SHUMË
Profesorë nga Universiteti i Manisas në Turqi po qëndrojnë në UKZ
18 Maj, 2023 MË SHUMË
Bursa të ofruara nga Ministria e Jashtme Italiane për vitin akademik 2023-2024/Aplikimet janë deri më 9 qershor 2023
18 Maj, 2023 MË SHUMË