REKTORI KOSUMI PO MERR PJESË NË 100 VJETORIN E UNIVERSITETIT TË LUBJANËS
4 Dhjetor, 2019 MË SHUMË
NJOFTIM DHE FTESË PËR KLUBIN NISMËTAR TË DEBATIT
4 Dhjetor, 2019 MË SHUMË