Rezultatet Përfundimtare të provimit pranues – Afati Plotësues në Universitetin “Kadri Zeka” për vitin akademik 2021/2022
6 Tetor, 2021 MË SHUMË
UKZ dhe Albi eu nënshkruajnë marrëveshje bashkëpunimi
6 Tetor, 2021 MË SHUMË
STUDENTËT NGA UNIVERSITETI ZUG DO TË QËNDROJNË NË UKZ
6 Tetor, 2021 MË SHUMË
Orari i intervistimit të kandidatëve që kanë aplikuar në Konkursin me nr. ref. 0111905 , dt.13.09.2021; për angazhim në Fakultetin Ekonomik, viti akademik 2021/2022
6 Tetor, 2021 MË SHUMË
Vazhdon te jetë i hapur Konkursi për aplikimin në Konviktin e Nxënësve dhe Studentëve në Gjilan
6 Tetor, 2021 MË SHUMË
Publikimi i video manualeve për vizitorë dhe për ekspozues në Panairin Virtual të Karrierës/ 12 tetor 2021
6 Tetor, 2021 MË SHUMË