Dita informuese rreth programit Erasmus+ per stafin akademik
17 Maj, 2021 MË SHUMË
Elitë Bardhi dhe Sara Keqmezi menaxhere të dy granteve studentore nga ORCA me titujt ” A ki Kompetencë?!” dhe “Online-HowFine?”
17 Maj, 2021 MË SHUMË
Ftesë për trajnimin “Raportimi i parregullsive përmes sinjalizimit” nga AGK
17 Maj, 2021 MË SHUMË