Vizita e ekspertëve ndërkombëtar për Ri/Akreditimin e programeve në Fakultetin Ekonomik
28 Maj, 2024 MË SHUMË
Rektori i UKZ-së Prof. Asoc. Dr. Artan Dërmaku pret në takim Feime Zeka Salihu motrën e heroit Kadri Zeka
28 Maj, 2024 MË SHUMË
Njoftim për regjistrimin e semestrit veror dhe të lëndëve për nivelin bachelor dhe master për vitin akademik 2023/2024
28 Maj, 2024 MË SHUMË
Afati i paraqitjes së provimeve në Universitetin Publik “Kadri Zeka” – niveli bachelor dhe master – Afati i Qershorit 2023/2024
28 Maj, 2024 MË SHUMË