Universiteti “Kadri Zeka” hynë në grevë, anulon aktivitetet akademike dhe administrative
29 Janar, 2019 MË SHUMË
Studentët e UKZ-së përmes ekspozitës kundërshtojnë pezullimin e programeve nga AKA
29 Janar, 2019 MË SHUMË
UKZ SHËNON NGRITJEN NË WEBOMETRICS
29 Janar, 2019 MË SHUMË