Studentët e UKZ-së kanë punuar ilustrimet e tregimeve të materialit didaktik “Vnoma veshin – Tregime për fëmijë”
19 Prill, 2022 MË SHUMË
Ftesë/ Në kuadër të ditës së librit në UKZ të premten do të promovohen katër libra
19 Prill, 2022 MË SHUMË
UKZ dhe HERAS kanë mbajtur takim për funksionalizimin e Qendrës për Përsosmëri në Mësimdhënie
19 Prill, 2022 MË SHUMË
Stafi akademik i UKZ mori pjesë në trajnimin për shkrimin e punimeve/artikujve shkencorë
19 Prill, 2022 MË SHUMË