Universiteti “Kadri Zeka” në Gjilan mbylli konkursin për pranimin e studentëve të rinj për studimet BA dhe MA
30 Shtator, 2020 MË SHUMË
Caritasi zviceran mban punëtori në Fakultetin e Edukimit të UKZ-së
30 Shtator, 2020 MË SHUMË