U mbajt trajnimi për vlerësimin e shkathtësive dhe kompetencave
13 Shkurt, 2023 MË SHUMË
KONKURS I HAPUR PËR ESENË DHE POEZINË MË TË MIRË NË KUADËR TË 10 VJETORIT TË THEMELIMIT TË UKZ-së
13 Shkurt, 2023 MË SHUMË
UKZ do të shënoj 15 Vjetorin e Pavarësisë së Kosovës
13 Shkurt, 2023 MË SHUMË
Disa studentët të Vitit të III-të të FSHK-së kanë realizuar platformën digjitale “LNHBook”
13 Shkurt, 2023 MË SHUMË