Vazhdohet afati për regjistrimin e lëndëve të semestrit dimëror në Fakultetin Ekonomik për vitin akademik 2023/2024
10 Nëntor, 2023 MË SHUMË
UKZ pjesëmarrëse e takimit të komitetit drejtues WEBJOU që po mbahet në Lisbonë të Portugalisë
10 Nëntor, 2023 MË SHUMË
Afati i paraqitjes së provimeve në nivelin bachelor dhe master – Afati i Nëntorit 2022/2023
10 Nëntor, 2023 MË SHUMË
Njoftim për regjistrimin e lëndëve të semestrit dimëror në nivelin master për vitin akademik 2023/2024
10 Nëntor, 2023 MË SHUMË
Njoftim për regjistrimin e semestrit dimëror të vitit akademik 2023/2024
10 Nëntor, 2023 MË SHUMË