Partneritet me projektin ENEMLOS ka nënshkruar edhe Universitetit “Hasan Prishtina”
2 Qershor, 2020 MË SHUMË
Rektori Kosumi vizitoi punëtorët e administratës
2 Qershor, 2020 MË SHUMË
Rektori uron studentët, stafin akademik dhe administratën për kalimin e suksesshëm të kësaj faze të pandemisë Covid 19
2 Qershor, 2020 MË SHUMË