Rektori uron studentët, stafin akademik dhe administratën për kalimin e suksesshëm të kësaj faze të pandemisë Covid 19

2 Qershor, 2020

Rektori i Universitetit “Kadri Zeka” në Gjilan, Pof. Asoc. Dr. Bajram Kosumi uron studentët, stafin akademik dhe administratën për kalimin e suksesshëm të kësaj faze të pandemisë Covid 19.

Rektori uron studentët, stafin akademik dhe administratën për kalimin e suksesshëm të kësaj faze të pandemisë Covid 19