Ftesë për pjesëmarrje në ditët informuese të programit Erasmus+
12 Tetor, 2022 MË SHUMË
Në shënimin e “Ditës Ndërkombëtare të Vajzave” profesoresha e UKZ-së ka prezantuar sfidat dhe mundësitë për vajzat në profesionet më specifike
12 Tetor, 2022 MË SHUMË