Rektori Dërmaku ka pritur në takim kryetarin Rahimaj dhe kryetarin Aliu
7 Nëntor, 2023 MË SHUMË
BKT hap konkurs për pozitën Praktikant Mikpritës Dega në Gjilan
7 Nëntor, 2023 MË SHUMË
UKZ nënshkruan memorandum bashkëpunimi me Ministrinë e Zhvillimit Rajonal
7 Nëntor, 2023 MË SHUMË